FARGERERTINGEN - Interiør og inspirasjon

0


Nå lurer du sikker på hva jeg mener med overskriften? *ler...
Det har seg sånn, at jeg gjør det på min måte, om folk liker det eller ikke. Jeg har lagt merke til at bloggere har ganske så stor skrift type.
Min grunn til min lille tekst, er fordi jeg vil fokusere mer på bilder og ikke altid på hva jeg skriver i innleggene mine.   Gir det mening?
Kanskje ikke. haha..  Sparer opp til en ordentlig kamera, som jeg har ønsket meg en stund. Klare og fine bilder skal det bli her inne, med tiden.

 • 0

  Hei på deg!

  Alt handler om prioriteringer.
  Vi kan ikke handle inn alt vi har lyst på med det første. Selv om det kanskje er litt fristende, men ênn skal helst ha penger til overs også. Med tiden blir en del gammelt byttet ut. Minsten skal få helt ny seng b.l.a.. Han har allerede seng, men for å få utnyttet mest mulig plass på et lite soverom så fungerer det best med en køye seng der han både kan ha mere oppbevaring, leke og evt ha overnattingsgest(er) I grunn en lur invistering. HER er forresten den sengen vi har i tankene.

   


  Snart oktober- Snaaart flytting og vasking av den gammle leiligheten... Nå dere! Må vi har litt høststevning her.

   

  Moodboard - Coffeebreak
                                         Skjørt H&M / Øredobber H&M / Deksel iphone Nelly  / Grønn serviett H&M / Boots Nelly / Lys H&M /
 • 0

  Heisann!

  Denne uka er ei god venninne av meg hjemme en tur, fra studiene i Bergen. Godt å få henne hjem litt så vi for skravlet om alt som har skjedd den siste tiden. *hehe

  Utrolig god kaffe! Bor du i Skien?
  Da MÅ du innom her       

  | PALMA KAFFEHJØRNET |

  Koselig midt i Skien sentrum  Ha fortsatt en flott dag videre

 • 0

  Reklame

  Hadde ikke hørt om denne siden her, før jeg klikket meg inn her ved en tilfeldighet. Høh? Kanskje jeg må reise hit?  Noen som har handlet der tidligere, som syns det er bra? Her fant jeg noe små plukk til kjøkkenet som passer godt inn hos meg. Ikke var det dyrt der heller. #snillmedlommeboka.  På Lagerhaus var det utrolig mange nyttige og billige ting. Synd at det ligger helt inn i Oslo, eller så ville jeg tatt turen nå. Men det blir nok tid til det også utover. Ser ut til at det kan bli en tur dit, ja.

   

   


  Takk! For at du fortsatt henger med. Ha en fin fin tirsdag videre.

 • 2

  Ikke bare bare å være en blogger. Det er så mange av oss der ute. Hver å en leser har sin interesse og ting de liker. Vi som bloggere må hele tiden treffe på hva dere vil ha. Selv er jeg en amatør blogger, begynte for vel 5 år siden, men hvert mye fra og te. Aldri funnet meg! Før nå. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge hverdag og flere ganger daglig. Det begynner å skje litt mer til uka som kommer, men fortsjett å følg med.  Ha en fin fin kveld videre.

 • 0

  God mandag!
  N
  oen der ute som har begynt  tenke julegaver? Bare meg?  Jeg var på tanken alerede for et par måneder siden. Spurt noen av mine, hva de øsnker seg.
  Men de syns jeg er alt for tidlig ute med å spørre. Heh..  Joda, men neida. Når julen kommer er det bland annet alt for mye å gjøre på jobb og hjemme så det blir lite tid til planlegging av gaver og annet. Eraring fra i fjor. Stress!

  Julen skal være koselig, ên skal ha tid til familien, litt baking , jule shopping med venninnene og kanskje en kaffe i mellom slagene.  Det er det som er kosen.   Jeg er nok alt for glad i å planlegge ting, særlig rund de tidene der. Det er jo sport å shoppe i jule stria. Masse mennesker, ingen som ser seg for når de går. Det er ikke tull. *Ler
  Her er bare noen forslag og hint om at det faktisk bare er 4 måneder igjen til jul.

  Til mannen, pappa, bror, sønnen, fetteren, kameraten....

  Christmas present

   

  Diesel mens watches jewelry, 3.295 NOK / FOSSIL mens chronograph watch, 720 NOK / Suvelle mens leather front pocket wallet, 56 NOK / Men s Society men s grooming, 265 NOK / Men s gift sets kit, 110 NOK / King size duvet set, 1.000 NOK  / Dobblesengesett i lin H&M  / Pappa Kopp Kremmerhuset /
  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________


   Til fruen, kjæresten, søsteren, mamma, datteren, venninnen ...
  christmas present

   

 • 0

  Det kommer ingen bilder her før vi har overtatt leiligheten, som da blir snaart. Du for bare følge med, om du vil bli med på prosessen. Dette blir så spennede! Fra høsten 2016 har det skjedd MYE.. Kjøpt meg bil bland annet. Veldig frnøyd! Blitt kjent med mange nye fantastiske mennesker, som jeg har rundt meg. Fått meg ny kjæreste og fått en bonus sønn. ♥

  Her er et bilde fra hvor jeg har vært i dag. Flott utsikt

   

 • 0

  Hei. Da var vi i Bergen, landet i går kveld rundt 21.00..          I dag har vi tittet litt rundt i byen. Kjøpt kaffe Starbuks som vi tok med oss ned på bryggekanten :))
                  Vært stålende sol og deilig tempratur. Meldt kjempe fint frem til og med fredag, i morgen.
  Bildene er tatt ned mobilkamera. Beklager vis det blir litt dårlig kvalitet..

  Skal få tatt fler bilder og kanskje noen antrekks bilder også. ;-) Vi skal straks ut en tur å treffe noe familie av Eirik.
  Vi snakkes! Ha en super dag/kveld videre.

  -AnetteStudsrød